m3LanqoLiq
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 14/08/09 Yaş : 32 Nerden : KaYSeRi
| Konu: Hasretin KiLidini Yüregime Vurup Git..! Çarş. Ağus. 26, 2009 4:19 pm | |
| Hasretin Kilidini Vurup Yüregime Git Zaten Alistim Ben Hasretlerle Yasamaya Yanimdayken Bile Benim Degilsin Ki Bedenin Benimle Ama Ruhun Benimle Degilki Yanimdayken Bile Benimle Olmayani Uzaktayken Niye özleyim Ki Seni O Kadar Cok Sevmeme Ragmen Sen Beni Sevmedin Ne Kadar Deger Verdiysem Olmadi Ne Istediysen Yaptim Iste O Zaman Anladim Ki Ne Yapsam Olmayacak Sevmeyeceksin Beni ümitsiz Bir Aska Kapilmistim Ama Yasayacagim Bu Aski Demistim Kendi Kendime Zaman Istedin Ben Bir ümitle Onada Peki Dedim Belki Seversin Diye Düsündüm Ama Bu Zamanda Sadece Benden Adim Adim Uzaklasini Izledim Caresizce Bir Zamanlar Hayatimda Belki Diye Bir Kelime Vardi Tüm ümitlerim Ondaydi Ama Artik Yok Belkilerle Yasanmayacagini Cok Iyi Anlamistim Aci Cekerken Ders Almak Buna Denir Heralde Sevdigime Hic Pisman Olmadim Hatta Simdi Daha Cok Seviyorum Seni Aski Gercekten Sevdigin Biriyle Yasayacagim Icin Daha Cok Sevdim Seni Sevgi Fedakarlik Ister Ya Iste Fedakarlik Benim Icin Ask Senin Mutlu Oldugunu Görmektir Baskasiyla Olsa Bile Gitmene Degil Askimbaskalarinin Sana Hakedecegin Sevgiyi Veremeyecegine üzülüyorum Sen Artik Uzakta Olsanda Benim Icin Her Günesin Dogusundasin Her Günes Dogdugunda Seninle Beraber Yeni Bir Güne Basliyorum Yani Her Gün Seninle Yeniden Doguyorum Dünyanin Döndügügünesin Dogdugukiyametin Koptugu Güne Kadar Her Gün Bikmadan Usanmadan Seninle Yeniden Dogacagım..... | |
|