m3LanqoLiq
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 14/08/09 Yaş : 32 Nerden : KaYSeRi
| Konu: [center]GittiN...[/center] Çarş. Ağus. 26, 2009 4:21 pm | |
| Gittin... Ben arkandan sadece baktım. Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi. O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana; konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım. Öylesine acıdı ki içim; tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden; ağlayamadım... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa. Tutkum seninle olmaktı tutkum teninde erimek tutkum hayatı seninle sadece seninle paylaşmaktı; anlatamadım... Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden. Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperirdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam bir kez tutsam ellerini gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu; tutamadım... Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin. Sen adım adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yere. Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kez yenilmişti. Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım; kalkamadım... Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum; hazırdım gidişine. Kaçak zamanları yaşıyorduk. Zaman bitecek ve sen gidecektin. Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım; başlayamadım... Gittin... Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki; duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi. Binlerce kilometre uzakta da olsan iki metre ötemde de fark etmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım; kurtulamadım... Gittin... Unutulanların arasına katılmalıydın. Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı bu sevdadan vazgeçmeliydim; yapamadım... Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki sevmekten vazgeçmedim seni bil ki seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde. BİL Kİ SENİ... UNUTAMADIM... | |
|